The Best of Hyogo ~ひょうごの魅力「再」発見ツアー~
 

Explorând Nishiwaki

Toșu Ioana Ruxandra's visit to HARIMA
Name Toșu Ioana Ruxandra
From Romania
Time in Japan 1 year
visited day 2016/02/13 - 2016/02/14
area Nishiwaki City
HARIMA
"Explorând Nishiwaki"
2016/02/13 - 2016/02/14
Weekendul trecut mi s-a oferit ocazia să descopăr o parte a Japoniei care nu este usor accesibilă gaijin-ilor. Am fost, împreună cu un grup frumos de prieteni, să vizităm orașul Nishiwaki și să luăm parte la un număr de activități captivante.
De-a lungul călătoriei am vizitat multe locuri interesante, cum ar fi Tamaki Niime, o firmă care se ocupă cu confecționarea și punerea în vânzare a diverse șaluri, haine și accesorii în culori expresive, toate acestea fiind produse din bumbac sută la sută natural, vopsit și croit în fabrica ce se află lângă magazinul de desfacere.

ルクサンドラ2

Activitatea mea preferată din prima zi a avut legătură tot cu bumbacul. Am avut ocazia să vedem și să participăm la procesul de prelucrare a acestuia. Foarte interesantă mi s-a părut inventivitatea acestor oameni care ne-au ajutat să creem din plante de bumbac aceste mici și ciudate păpușele.

ルクサンドラ3

După distracția cu bumbacul a urmat o călătorie în timp, vizitând casa tradițională japoneză Koyano, tranformată în muzeu. Podeaua acoperită cu tatami, ușile glisante shoji, și desigur colecția impresionantă de kimonouri ne-au permis să ne imaginăm că luăm parte la o ceremonie tradițională de ceai.

ルクサンドラ4

Nu se putea să lipsească oaza de liniște din jurul unei astfel de case, grădina amenajată special pentru a-ți oferi posibilitatea de a evada din stresul vieții de zi cu zi. O frumoasă invitație la contemplare si relaxare.

ルクサンドラ5

A doua zi a început destul de ciudat pentru mine și pentru prietenele mele deoarece am înțeles greșit ora la care trebuia să ne întâlnim, așa că eram în fața recepției hotelului la 7:30 în loc de 8:30. Ceea ce părea a fi un început de rău augur, s-a dovedit a fi total opusul, ziua respectivă fiind și mai plină de surprize care de care mai păcute și mai gustoase. Am început prin a asista la “baterea” aluatului de mochi după care ne-am preparat singuri niște deserturi delicioase.

ルクサンドラ6

Câteva opriri mai târziu, am participat la prepararea unui alt produs tradițional numit makizushi, un rulou delicious din alge și orez, interiorul putând fi orice combinație dorită. Eu am ales o variantă mai ușoară, folosind omletă, salată verde și castraveți.

ルクサンドラ7

Am încheiat excursia cum nu se putea mai plăcut. Am mers într-o seră în care se cultivau căpșuni și am avut deosebita plăcere de a mânca câte căpșuni ne-am dorit, timp de 30 de minute. Cu siguranță acelea au fost cele mai delicioase și cele mai mari căpșuni mâncate de mine până acum.

ルクサンドラ8

ルクサンドラ9


Access→
Nishiwaki city
Take the Special Rapid service bound for Himeji from JR Sannomiya station, transfer to Kakogawa line local train at Kakogawa station, alight at Nishiwaki-Shi station.
・Link→
For more information, click the link below:
Official Website of the city:http://www.city.nishiwaki.lg.jp/kankotokusan/index.html
 
 
「本サイトに掲載されている画像・文章等の無断転載、引用を禁じます。」 Copyright(C) Hyogo International Association AllRights Reserved.